meer
facebook rss twitter

Autonieuws nader bekeken

Soms kom je als automobilist dingen tegen waar je wel wat extra over zou willen weten. Of autonieuws over autorijden of verkeer dat wel wat meer toelichting kan gebruiken. Daarom vind je op HollandWheels regelmatig achtergrondinformatie over nieuws dat te maken heeft met autorijden en verkeer.

 • Met deze dingen ga je veilig op weg

  Met deze dingen ga je veilig op weg

  ma 19/01/2015

  Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, maar als het gebeurt wil je natuurlijk voorbereid zijn. Wij hebben voor je bekeken welke dingen onmisbaar zijn voor die momenten dat het even mis gaat.

 • motorrijtuigenbelasting, hoe zit dat nu eigenlijk?

  motorrijtuigenbelasting, hoe zit dat nu eigenlijk?

  di 09/04/2013

  Jaarlijks valt de blauwe brief van de belastingdienst op de deurmat met het verzoek om de motorrijtuigenbelasting te voldoen. Maar wat is het doel en waarom geldt het niet voor iedereen? Enkele zaken op een rij.

 • De APK keuring

  De APK keuring

  ma 21/07/2014

  De APK keuring, niemand ontkomt eraan. Maar hoe zit het nu eigenlijk met deze keuring? En wat gebeurt er als je wagen niet gekeurd is? Hoogste tijd dus om wat zaken over de APK op een rij te zetten.

 • Autobanden getest: de zomerbandentest 2013

  Autobanden getest: de zomerbandentest 2013

  di 02/04/2013

  Het is weer tijd om de zomerbanden op je auto te zetten. Maar welke zomerbanden zijn eigenlijk het beste? De ANWB geeft je het antwoord met de jaarlijkse zomerbandentest 2013!

 • De auto van de toekomst

  De auto van de toekomst

  vr 22/02/2013

  De ontwikkelingen in de auto industrie gaan razendsnel. Bijna wekelijks worden nieuwe ontwikkelingen en innovaties bekend gemaakt die uiteindelijk zullen leiden tot de auto van de toekomst. Maar hoe zit het eigenlijk met de wagen van de toekomst?

 • Milieustickers in Duitsland

  Milieustickers in Duitsland

  ma 18/02/2013

  In Duitsland is het in bepaalde gebieden vereist om een milieusticker op je auto te plakken. Maar welke milieusticker moet je eigenlijk hebben? Een korte overzicht.

 • Wat kan je doen als je rijbewijs is ingevorderd?

  Wat kan je doen als je rijbewijs is ingevorderd?

  vr 15/02/2013

  Er zijn meerdere redenen waarbij de officier van justitie kan beslissen om je rijbewijs in te houden. Maar wat doe je als het zover is? Vandaag in nader toegelicht: de invordering van het rijbewijs.

 • Waar let je op bij een proefrit?

  Waar let je op bij een proefrit?

  do 15/11/2012

  Stel, je hebt een wagen gevonden die er helemaal top uitziet. Maar hij ziet er niet alleen goed uit, volgens de verkoper heeft hij nog nooit zo een top auto verkocht! Allemaal leuk en aardig, maar je weet pas echt waar je aan toe bent als je een proefrit met de wagen hebt gemaakt.

 • Hoe werkt een autoveiling?

  Hoe werkt een autoveiling?

  ma 22/10/2012

  Je hebt een auto te koop staan, maar je komt er maar niet vanaf. In dat geval kan een online autoveiling een oplossing bieden. Maar wat is een autoveiling eigenlijk en wat houdt dit in voor de verkoper? In dit artikel enkele belangrijke zaken op een rij.

De handigste apps voor je auto

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Meer

Tips tegen verblinding door laaghangende zon

Je hebt het vast al weleens meegemaakt, een laaghangende zon waardoor je verblind wordt tijdens het autorijden. Niet alleen vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk want je ziet vaak niet meer wat er om je heen gebeurt. Enkele tips op een rij zodat jij geen last meer hebt van de laaghangende zon.

Meer

Tips om zuiniger te rijden en te besparen op je brandstofkosten

Of je nou in je eigen auto rijdt of in een lease auto van de zaak, besparen op brandstofkosten kan nooit kwaad. Wij hebben enkele handige tips voor je op een rij gezet.

Meer
 

Waarom elektrisch rijden?

Ook al is elektrisch rijden bezig aan een sterke opmars, toch is het voor veel mensen nog onduidelijk waarom je nou eigenlijk voor een elektrische auto zou kiezen. Wij zetten daarom een aantal voordelen voor je op een rij!

Meer

Tips om jouw auto te verkopen

Ben je van plan om jouw auto te verkopen? Dan wil je natuurlijk wel dat je een zo goed mogelijk bod op je auto krijgt. Ga aan de slag met onze tips en verkoop jouw auto tegen een betere prijs.

Meer

Contact

Vragen? Mail ons op:

info@hollandwheels.nl

Ogenblik geduld. Laden...