meer
facebook rss twitter

Auto kopen of verkopen

Wil jij je auto kopen of verkopen? Dan vind je onderstaand handige informatie over alles wat te maken heeft met het kopen en verkopen van jouw wagen.

 • Tips om een occasion te kopen

  Tips om een occasion te kopen

  wo 09/09/2015

  Ben je van plan om een occasion (tweedehands auto) aan te schaffen? Bekijk dan deze handige tips voor het kopen een occasion.

 • Tips om jouw auto te verkopen

  Tips om jouw auto te verkopen

  ma 06/10/2014

  Ben je van plan om jouw auto te verkopen? Dan wil je natuurlijk wel dat je een zo goed mogelijk bod op je auto krijgt. Ga aan de slag met onze tips en verkoop jouw auto tegen een betere prijs.

 • Waar let je op bij een proefrit?

  Waar let je op bij een proefrit?

  do 15/11/2012

  Stel, je hebt een wagen gevonden die er helemaal top uitziet. Maar hij ziet er niet alleen goed uit, volgens de verkoper heeft hij nog nooit zo een top auto verkocht! Allemaal leuk en aardig, maar je weet pas echt waar je aan toe bent als je een proefrit met de wagen hebt gemaakt.

 • Particuliere autoverkopen neemt toe

  Particuliere autoverkopen neemt toe

  ma 22/10/2012

  Nadat eerder al bekend werd dat autodealers minder auto’s verkopen, blijkt nu dat het aantal autoverkopen onder particulieren toeneemt. Zo blijkt uit cijfers van het VWE voertuiginformatie en –documentatie.

 • Hoe werkt een autoveiling?

  Hoe werkt een autoveiling?

  ma 22/10/2012

  Je hebt een auto te koop staan, maar je komt er maar niet vanaf. In dat geval kan een online autoveiling een oplossing bieden. Maar wat is een autoveiling eigenlijk en wat houdt dit in voor de verkoper? In dit artikel enkele belangrijke zaken op een rij.

 • Aandachtspunten bij het kopen van een auto

  Aandachtspunten bij het kopen van een auto

  ma 22/10/2012

  Je hebt de knoop doorgehakt en staat te popelen om een auto te kopen. Maar wat wil je eigenlijk en waar moet je op letten? Onderstaand wat tips in de zoektocht naar jouw droomwagen!

De handigste apps voor je auto

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Meer

Tips tegen verblinding door laaghangende zon

Je hebt het vast al weleens meegemaakt, een laaghangende zon waardoor je verblind wordt tijdens het autorijden. Niet alleen vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk want je ziet vaak niet meer wat er om je heen gebeurt. Enkele tips op een rij zodat jij geen last meer hebt van de laaghangende zon.

Meer

Tips om zuiniger te rijden en te besparen op je brandstofkosten

Of je nou in je eigen auto rijdt of in een lease auto van de zaak, besparen op brandstofkosten kan nooit kwaad. Wij hebben enkele handige tips voor je op een rij gezet.

Meer
 

Waarom elektrisch rijden?

Ook al is elektrisch rijden bezig aan een sterke opmars, toch is het voor veel mensen nog onduidelijk waarom je nou eigenlijk voor een elektrische auto zou kiezen. Wij zetten daarom een aantal voordelen voor je op een rij!

Meer

Tips om jouw auto te verkopen

Ben je van plan om jouw auto te verkopen? Dan wil je natuurlijk wel dat je een zo goed mogelijk bod op je auto krijgt. Ga aan de slag met onze tips en verkoop jouw auto tegen een betere prijs.

Meer

Contact

Vragen? Mail ons op:

info@hollandwheels.nl

Ogenblik geduld. Laden...