meer
facebook rss twitter

Tips voor jouw auto

Op zoek naar tips voor jouw auto? Bekijk dan de tips van HollandWheels. Wij houden je regelmatig op de hoogte van handige tips voor jouw auto, in het verkeer of autorijden in binnen- en buitenland.

 • Tips om een occasion te kopen

  Tips om een occasion te kopen

  wo 07/08/2013

  Ben je van plan om een occasion (tweedehands auto) te gaan kopen? Dan ga je goed voorbereid op weg met dit handige stappenplan om een auto te kopen.

 • Handige tips voor een veilige autovakantie

  Handige tips voor een veilige autovakantie

  ma 29/07/2013

  Lekker op vakantie met de wagen? Verklein dan het risico op pech met deze handige tips voor een veilige autovakantie.

 • Tips voor autorijden bij een laaghangende zon

  Tips voor autorijden bij een laaghangende zon

  di 07/05/2013

  Je hebt het vast al weleens meegemaakt, een laaghangende zon waardoor je verblind wordt tijdens het autorijden. Niet alleen vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk want je ziet vaak niet meer wat er om je heen gebeurt. Enkele tips op een rij zodat jij geen last meer hebt van de laaghangende zon.

 • Tips auto verkopen

  Tips auto verkopen

  wo 06/03/2013

  Als je jouw auto wil verkopen, wil je er natuurlijk en zo goed mogelijke prijs voor krijgen. Ga daarom aan de slag met onze tips en krijg een beter bod als je jouw auto gaat verkopen.

 • Bescherm jouw auto deze winter tegen de vrieskou met deze tips

  Bescherm jouw auto deze winter tegen de vrieskou met deze tips

  ma 21/01/2013

  Vrieskou, sneeuw en gladde wegen: koning winter heeft dan toch eindelijk zijn intrede gedaan. Voor de automobilisten betekent dat weer ruiten krabben, extra oppassen onderweg en een grotere kans op pech. Voorkom onnodige problemen in ieder geval met onderstaande tips voor jouw auto in de winter.

 • Voorbereid op de winter

  Voorbereid op de winter

  ma 05/11/2012

  Het wordt buiten weer steeds kouder en langzaam sluipt de winter dichterbij. Oftewel, tijd om eens te kijken of jouw wagen klaar is voor de winter. HollandWheels heeft enkele handige tips op een rij gezet om jouw wagen winterklaar te maken.

Ogenblik geduld. Laden...