meer
facebook rss twitter
Voorbereid op de winter

Voorbereid op de winter

Laatst bijgewerkt op: 05 - 11 - 2012 | 17:56

Het wordt buiten weer steeds kouder en langzaam sluipt de winter dichterbij. Oftewel, tijd om eens te kijken of jouw wagen klaar is voor de winter. HollandWheels heeft enkele handige tips op een rij gezet om jouw wagen winterklaar te maken.

Het is belangrijk goed voorbereid de winter in te gaan. Zorg voor ondermeer startkabels en een sleepkabel. Controleer of alle verlichting in orde is en zorg voor een reserve lampensetje met juiste type lampjes erin. Goed is het om preventief portierrubbers te behandelen met vaseline en portiersloten met kruipolie/siliconenspray.

Laat je bij de aankoop van startkabels goed informeren of ze geschikt zijn voor jouw type auto. Of de kabels geschikt zijn, is mede afhankelijk van de motorinhoud van de auto.

De handigste apps voor je auto

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Meer

Tips tegen verblinding door laaghangende zon

Je hebt het vast al weleens meegemaakt, een laaghangende zon waardoor je verblind wordt tijdens het autorijden. Niet alleen vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk want je ziet vaak niet meer wat er om je heen gebeurt. Enkele tips op een rij zodat jij geen last meer hebt van de laaghangende zon.

Meer

Tips om zuiniger te rijden en te besparen op je brandstofkosten

Of je nou in je eigen auto rijdt of in een lease auto van de zaak, besparen op brandstofkosten kan nooit kwaad. Wij hebben enkele handige tips voor je op een rij gezet.

Meer
 

Waarom elektrisch rijden?

Ook al is elektrisch rijden bezig aan een sterke opmars, toch is het voor veel mensen nog onduidelijk waarom je nou eigenlijk voor een elektrische auto zou kiezen. Wij zetten daarom een aantal voordelen voor je op een rij!

Meer

Tips om jouw auto te verkopen

Ben je van plan om jouw auto te verkopen? Dan wil je natuurlijk wel dat je een zo goed mogelijk bod op je auto krijgt. Ga aan de slag met onze tips en verkoop jouw auto tegen een betere prijs.

Meer

Contact

Vragen? Mail ons op:

info@hollandwheels.nl

Ogenblik geduld. Laden...