meer
facebook rss twitter
Hou je kilometerregistratie bij met je smartphone

Hou je kilometerregistratie bij met je smartphone

Laatst bijgewerkt op: 22 - 10 - 2015 | 10:07

De smartphone kan je tegenwoordig voor bijna alles gebruiken, dus ook voor de registratie van de zakelijke kilometers met je lease auto. Ideaal voor alle zakelijke rijders die het bijhouden van de zakelijke kilometers een tenenkrommend karwei vinden.

De meeste mensen hebben hun smartphone eigenlijk altijd wel bij. Lekker handig dus om hier de kilometerregistratie van je lease auto op bij te houden. Zeker als je een app hebt met een GPS functie. Hiermee kan je op je gemak het adres opzoeken en zorgt de app dat de rit nauwkeurig wordt vastgelegd. Enige nadeel is als je vergeet om het in te voeren. Dan zit er niets anders op dan het alsnog handmatig in te voeren met een schatting van de gereden kilometers. Je kunt niet alles hebben zullen we maar zeggen.


Verschillende apps voor kilometerregistratie lease auto

In Nederland zijn er verschillende aanbieders van kilometerregistratie apps zoals de RitMeter en RitCloud voor iOS en voor Android RitRegistratie en CTA Ritregistratie. De meeste apps werken ongeveer hetzelfde. Bij vertrek stel je de locatie in of tik je op de start knop en de app begint te registreren. Bij aankomst zet je de app weer uit en worden de kilometers netjes geregistreerd.

De voornaamste verschillen zitten in de gedetailleerdheid van de gereden ritten (bijvoorbeeld zichtbaar op een kaartje of niet) en de mogelijkheden op administratief gebied (kan je het kilometeroverzicht eenvoudig exporteren naar een Excel bestandje?). Een handig overzicht met enkele apps voor kilometerregistratie van je leaseauto via je smartphone vind je op Intermediair.

Hoe dan ook, het bijhouden van de zakelijke kilometers van je lease auto wordt op deze manier een stuk gemakkelijker en het bekende gezegde ‘de technologie staat voor niets’ is in deze dan ook zeker op zijn plaats!

Categorieën: Lease auto

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

De handigste apps voor je auto

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Meer

Tips tegen verblinding door laaghangende zon

Je hebt het vast al weleens meegemaakt, een laaghangende zon waardoor je verblind wordt tijdens het autorijden. Niet alleen vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk want je ziet vaak niet meer wat er om je heen gebeurt. Enkele tips op een rij zodat jij geen last meer hebt van de laaghangende zon.

Meer

Tips om zuiniger te rijden en te besparen op je brandstofkosten

Of je nou in je eigen auto rijdt of in een lease auto van de zaak, besparen op brandstofkosten kan nooit kwaad. Wij hebben enkele handige tips voor je op een rij gezet.

Meer
 

Waarom elektrisch rijden?

Ook al is elektrisch rijden bezig aan een sterke opmars, toch is het voor veel mensen nog onduidelijk waarom je nou eigenlijk voor een elektrische auto zou kiezen. Wij zetten daarom een aantal voordelen voor je op een rij!

Meer

Tips om jouw auto te verkopen

Ben je van plan om jouw auto te verkopen? Dan wil je natuurlijk wel dat je een zo goed mogelijk bod op je auto krijgt. Ga aan de slag met onze tips en verkoop jouw auto tegen een betere prijs.

Meer

Contact

Vragen? Mail ons op:

info@hollandwheels.nl

Ogenblik geduld. Laden...