meer
facebook rss twitter
De handigste apps voor je auto

De handigste apps voor je auto

Laatst bijgewerkt op: 22 - 10 - 2015 | 10:04

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Veiliger autorijden met de app van Veilig Verkeer Nederland

Ook al lijkt bellen onder het autorijden een ideale toevoeging aan je ‘time management’ skills, het is niet altijd even handig. Want ook al bel je (als je slim bent) handsfree, toch kan een moeilijk of emotioneel gesprek behoorlijk afleiden van de weg. Met alle gevolgen van dien. De Auto reply app van Veilig Verkeer Nederland biedt de oplossing. Als je deze app aanzet houdt hij telefoontjes naar je smartphone tegen en stuurt hij de beller een berichtje met een tekst die je zelf kan opstellen. Handig als je even niet zit te wachten op telefoontjes.


Deze apps vertellen je waar flitsers en files staan

Ook al is het natuurlijk niet de bedoeling dat je te hard rijdt, soms is het toch wel handig om te weten waar de flitsers staan. Voor de iPhone zijn er inmiddels verschillende goede apps beschikbaar zoals de Flitsmeister. Heb je een Android telefoon? Dan is de app Het Verkeer een goede optie. Zo ben je altijd op de hoogte waar de flitsers, trajectcontroles etc. te vinden zijn. Kan je toch weer een bekeuring besparen.


Apps om muziek te luisteren in de auto

Kan jij ook nooit de goede muziek vinden voor onderweg of vergeet je elke keer die ene goede cd mee de auto in te nemen? Dan biedt de Spotify app uitkomst. Download eenvoudig de muziek die je wilt horen via de app en geniet onderweg lekker van je favoriete nummers. Maakt je autorit toch net wat leuker.


Met deze app vind jij je geparkeerde auto eenvoudig terug

Zal je altijd zien, heb je jouw auto vlug ergens in een bomvol centrum geparkeerd zonder op de straatnaam te letten, kan je hem niet meer terug vinden. Gelukkig zijn er dan de Car locator en Find My Car apps om je een urenlange zoektocht te besparen. Deze apps slaan de locatie van je geparkeerde auto op en zorgen dat jij je auto eenvoudig terug vindt. Handig!

Bron: Allsecur.nl

reacties (2)
Categorieën: Opmerkelijk, Innovatie, Autorijden

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

De handigste apps voor je auto

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Meer

Tips tegen verblinding door laaghangende zon

Je hebt het vast al weleens meegemaakt, een laaghangende zon waardoor je verblind wordt tijdens het autorijden. Niet alleen vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk want je ziet vaak niet meer wat er om je heen gebeurt. Enkele tips op een rij zodat jij geen last meer hebt van de laaghangende zon.

Meer

Tips om zuiniger te rijden en te besparen op je brandstofkosten

Of je nou in je eigen auto rijdt of in een lease auto van de zaak, besparen op brandstofkosten kan nooit kwaad. Wij hebben enkele handige tips voor je op een rij gezet.

Meer
 

Waarom elektrisch rijden?

Ook al is elektrisch rijden bezig aan een sterke opmars, toch is het voor veel mensen nog onduidelijk waarom je nou eigenlijk voor een elektrische auto zou kiezen. Wij zetten daarom een aantal voordelen voor je op een rij!

Meer

Tips om jouw auto te verkopen

Ben je van plan om jouw auto te verkopen? Dan wil je natuurlijk wel dat je een zo goed mogelijk bod op je auto krijgt. Ga aan de slag met onze tips en verkoop jouw auto tegen een betere prijs.

Meer

Contact

Vragen? Mail ons op:

info@hollandwheels.nl

Ogenblik geduld. Laden...