meer
facebook rss twitter
Tesla Motors opent fabriek in Tilburg

Tesla Motors opent fabriek in Tilburg

Laatst bijgewerkt op: 27 - 08 - 2013 | 16:07

Vanaf nu komt een belangrijk deel van de elektrische Tesla auto's uit ons eigen kikkerland. De autofabrikant heeft namelijk een nieuw assemblagecentrum geopend in het Brabantse Tilburg.

De nieuwe autofabriek van Tesla gaat zich richten op de productie van het Tesla S model en heeft een behoorlijke ambitie. De komende jaren moet namelijk een groot deel van de wereldwijd geproduceerde Tesla S modellen uit deze fabriek rollen.

De Tesla S is het nieuwe model in de elektrische auto collectie van Tesla en moet wereldwijd hoge ogen gaan gooien.

Bekijk onderstaand ook het interview van EenVandaag met Tesla oprichter Elon Musk.

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

De bouw van een Tesla S in 5 minuten

Tesla staat bekend als een van de meest vooruitstrevende fabrikanten van elektrische auto's. De Tesla S is op dit moment waarschijnlijk het juweeltje uit hun autocollectie. Tijd om een kijkje te nemen achter de schermen bij Tesla.

Meer

In 2015 overal in Nederland snellaadstations voor elektrische auto's

Een mooi vooruitzicht voor liefhebbers van elektrisch rijden: vanaf 2015 zouden overal in Nederland snellaadstations moeten zijn. Zo wordt de (huidige) beperkte radius van een accu een stuk minder problematisch.

Meer

Tips om zuiniger te rijden en te besparen op je brandstofkosten

Of je nou in je eigen auto rijdt of in een lease auto van de zaak, besparen op brandstofkosten kan nooit kwaad. Wij hebben enkele handige tips voor je op een rij gezet.

Meer

De handigste apps voor je auto

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Meer
Ogenblik geduld. Laden...