meer
facebook rss twitter
De bouw van een Tesla S in 5 minuten

De bouw van een Tesla S in 5 minuten

Laatst bijgewerkt op: 22 - 07 - 2013 | 17:43

Tesla staat bekend als een van de meest vooruitstrevende fabrikanten van elektrische auto's. De Tesla S is op dit moment waarschijnlijk het juweeltje uit hun autocollectie. Tijd om een kijkje te nemen achter de schermen bij Tesla.

De Tesla S is een elektrische auto van formaat. Buiten dat hij er zeer fraai uit ziet, heeft hij ook nog eens de nodige motorinhoud en extra's. Zo rijdt de Tesla S bijvoorbeeld gemakkelijk 400 kilometer op een batterij en haalt hij de 100 binnen 4,5 seconden.

Laat je met onderstaand filmpje meevoeren in het bouwproces van een Tesla S.

reacties (1)

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

In 90 seconden een opgeladen accu in je elektrische auto

Elektrische auto fabrikant Tesla heeft een flinke slag geslagen op het gebied van elektrisch rijden. De batterij van het Tesla S model is namelijk in 90 seconden te vervangen!

Meer

Waarom elektrisch rijden?

Ook al is elektrisch rijden bezig aan een sterke opmars, toch is het voor veel mensen nog onduidelijk waarom je nou eigenlijk voor een elektrische auto zou kiezen. Wij zetten daarom een aantal voordelen voor je op een rij!

Meer

De handigste apps voor je auto

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Meer
Ogenblik geduld. Laden...