meer
facebook rss twitter
Snelheid verhoogd op snelwegen

Snelheid verhoogd op snelwegen

Laatst bijgewerkt op: 05 - 12 - 2012 | 16:07

De snelheid op drie snelwegen is vanaf 2 juli verhoogd van 80 naar 100 kilometer per uur.

Minister Schultz van Haegen heeft besloten om de maximum snelheid op drie snelheden te verhogen van 80 naar 100 kilometer per uur. Het gaat om de A13 bij Overschie, de A12 bij Voorburg en de A10-West bij Amsterdam.

Reden van de snelheidsverhoging is dat het verlagen van de snelheid naar 80 kilometer per uur amper effect heeft gehad op de geluidsoverlast en luchtverontreiniging. De minister hoopt verder de doorstroming van het verkeer te verbeteren door de hogere maximum snelheid.

Categorieën: Verkeer & veiligheid

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

De handigste apps voor je auto

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Meer

Tips tegen verblinding door laaghangende zon

Je hebt het vast al weleens meegemaakt, een laaghangende zon waardoor je verblind wordt tijdens het autorijden. Niet alleen vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk want je ziet vaak niet meer wat er om je heen gebeurt. Enkele tips op een rij zodat jij geen last meer hebt van de laaghangende zon.

Meer

Tips om zuiniger te rijden en te besparen op je brandstofkosten

Of je nou in je eigen auto rijdt of in een lease auto van de zaak, besparen op brandstofkosten kan nooit kwaad. Wij hebben enkele handige tips voor je op een rij gezet.

Meer
 

Waarom elektrisch rijden?

Ook al is elektrisch rijden bezig aan een sterke opmars, toch is het voor veel mensen nog onduidelijk waarom je nou eigenlijk voor een elektrische auto zou kiezen. Wij zetten daarom een aantal voordelen voor je op een rij!

Meer

Tips om jouw auto te verkopen

Ben je van plan om jouw auto te verkopen? Dan wil je natuurlijk wel dat je een zo goed mogelijk bod op je auto krijgt. Ga aan de slag met onze tips en verkoop jouw auto tegen een betere prijs.

Meer

Contact

Vragen? Mail ons op:

info@hollandwheels.nl

Ogenblik geduld. Laden...