meer
facebook rss twitter
Skoda werpt een blik op 2013

Skoda werpt een blik op 2013

Laatst bijgewerkt op: 08 - 01 - 2013 | 09:04

Benieuwd wat het Tjechische automerk Skoda dit jaar allemaal van plan is? Op hun Facebook pagina geven zij alvast een voorproefje wat dit automerk in 2013 te bieden heeft.

Skoda is heel wat van plan in 2013. Dat wordt tenminste al snel duidelijk als je een blik werpt op de Facebook pagina van Skoda Frankrijk. Zo staat de Skoda liefhebber in 2013 zes nieuwe modellen te wachten. Zo mogen we in januari de Skoda Rapid Berline verwachten, in maart de Skoda Octavia Berline, de Octavia combi in juni en maar liefst drie automodellen die nog onbekend zijn in de maanden augustus, oktober en december.

Nieuwe automodellen Skoda in 2013

Vooral de twee automodellen die nog onbekend zijn, roepen natuurlijk vraagtekens op. Want welke modellen kunnen dit zijn? Nieuwe versies van bestaande modellen? Of wellicht compleet nieuwe automodellen?

De verwachting is dat het bij twee van de modellen gaat om de nieuwe Skoda Yeti en de Skoda Superb. De derde blijft echter nog een verrassing. Zou Skoda de automarkt verrassen met een auto vol nieuwe innovaties..? We weten het je eind 2013 te vertellen.

Categorieën: Opmerkelijk, Autorijden

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

De handigste apps voor je auto

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Meer

Tips tegen verblinding door laaghangende zon

Je hebt het vast al weleens meegemaakt, een laaghangende zon waardoor je verblind wordt tijdens het autorijden. Niet alleen vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk want je ziet vaak niet meer wat er om je heen gebeurt. Enkele tips op een rij zodat jij geen last meer hebt van de laaghangende zon.

Meer

Tips om zuiniger te rijden en te besparen op je brandstofkosten

Of je nou in je eigen auto rijdt of in een lease auto van de zaak, besparen op brandstofkosten kan nooit kwaad. Wij hebben enkele handige tips voor je op een rij gezet.

Meer
 

Waarom elektrisch rijden?

Ook al is elektrisch rijden bezig aan een sterke opmars, toch is het voor veel mensen nog onduidelijk waarom je nou eigenlijk voor een elektrische auto zou kiezen. Wij zetten daarom een aantal voordelen voor je op een rij!

Meer

Tips om jouw auto te verkopen

Ben je van plan om jouw auto te verkopen? Dan wil je natuurlijk wel dat je een zo goed mogelijk bod op je auto krijgt. Ga aan de slag met onze tips en verkoop jouw auto tegen een betere prijs.

Meer

Contact

Vragen? Mail ons op:

info@hollandwheels.nl

Ogenblik geduld. Laden...