meer
facebook rss twitter
Maximum prijs voor rijbewijs

Maximum prijs voor rijbewijs

Laatst bijgewerkt op: 12 - 07 - 2013 | 17:44

In Nederland kan het per plaats verschillen wat je voor een rijbewijs betaalt. De ANWB maakt zich nu hard om te zorgen dat er een eenduidig tarief wordt afgesproken.

Het is natuurlijk scheef, dat je op de ene plaats tot 20 euro meer betaalt voor een rijbewijs dan iemand die in een andere plaats woont. Hoog tijd dat daar verandering in komt vindt de ANWB.

Samen met minister van Infrastructuur Melanie Schultz van Haegen wordt nu een plan opgesteld om te zorgen dat er dus overal dezelfde prijs betaalt wordt voor een rijbewijs. En nog mooier: als het plan van de ANWB er doorheen komt zou een rijbewijs overal 37,50 euro moeten kosten. Goedkoper dan nu het geval is!

Bron: AD.nl

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

De handigste apps voor je auto

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Meer

Tips tegen verblinding door laaghangende zon

Je hebt het vast al weleens meegemaakt, een laaghangende zon waardoor je verblind wordt tijdens het autorijden. Niet alleen vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk want je ziet vaak niet meer wat er om je heen gebeurt. Enkele tips op een rij zodat jij geen last meer hebt van de laaghangende zon.

Meer

Tips om zuiniger te rijden en te besparen op je brandstofkosten

Of je nou in je eigen auto rijdt of in een lease auto van de zaak, besparen op brandstofkosten kan nooit kwaad. Wij hebben enkele handige tips voor je op een rij gezet.

Meer
 

Waarom elektrisch rijden?

Ook al is elektrisch rijden bezig aan een sterke opmars, toch is het voor veel mensen nog onduidelijk waarom je nou eigenlijk voor een elektrische auto zou kiezen. Wij zetten daarom een aantal voordelen voor je op een rij!

Meer

Tips om jouw auto te verkopen

Ben je van plan om jouw auto te verkopen? Dan wil je natuurlijk wel dat je een zo goed mogelijk bod op je auto krijgt. Ga aan de slag met onze tips en verkoop jouw auto tegen een betere prijs.

Meer

Contact

Vragen? Mail ons op:

info@hollandwheels.nl

Ogenblik geduld. Laden...