meer
facebook rss twitter
Innovatief navigatiesysteem van Garmin projecteert op je voorruit

Innovatief navigatiesysteem van Garmin projecteert op je voorruit

Laatst bijgewerkt op: 16 - 07 - 2013 | 08:58

Het mag dan wel crisis zijn in de markt voor navigatiesystemen, dat weerhoudt Garmin er niet van om dit futuristisch ogende navigatiesysteem op de markt te brengen!

De traditionele markt voor navigatiesystemen verkeert in zwaar weer door services zoals Google Maps en Apple Maps. De marktaandelen van partijen zoals TomTom slinken en innovaties lijken moeilijk te zijn. Maar niet als je Garmin heet. Zij komen met een nieuwe vorm van navigatiesysteem die de route op je autoruit projecteert in plaats van een apart scherm.

Deze garmin Head-Up Display projecteert de data op een reflecterend scherm op je voorruit. Zo verschijnt hier de informatie over de route, afstand, snelheid, aankomsttijd en verkeersinformatie. Handig én ook nog eens erg hip.

Het Head-Up Display kan verbinding maken met iOS-, Android of Windows 8 smartphones via bluetooth. Vanuit de smartphone wordt de data dan draadloos naar het Garmin aparaat gestuurd.

De Head-Up Display is een interessante ontwikkeling omdat het niet alleen overzichtelijker is, maar ook beter voor de verkeersveiligheid.

En hadden we al gezegd dat de Garmin HUD voor zo een 100 dollar te koop is?

Bron: Want.nl

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

De handigste apps voor je auto

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Meer

Tips tegen verblinding door laaghangende zon

Je hebt het vast al weleens meegemaakt, een laaghangende zon waardoor je verblind wordt tijdens het autorijden. Niet alleen vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk want je ziet vaak niet meer wat er om je heen gebeurt. Enkele tips op een rij zodat jij geen last meer hebt van de laaghangende zon.

Meer

Tips om zuiniger te rijden en te besparen op je brandstofkosten

Of je nou in je eigen auto rijdt of in een lease auto van de zaak, besparen op brandstofkosten kan nooit kwaad. Wij hebben enkele handige tips voor je op een rij gezet.

Meer
 

Waarom elektrisch rijden?

Ook al is elektrisch rijden bezig aan een sterke opmars, toch is het voor veel mensen nog onduidelijk waarom je nou eigenlijk voor een elektrische auto zou kiezen. Wij zetten daarom een aantal voordelen voor je op een rij!

Meer

Tips om jouw auto te verkopen

Ben je van plan om jouw auto te verkopen? Dan wil je natuurlijk wel dat je een zo goed mogelijk bod op je auto krijgt. Ga aan de slag met onze tips en verkoop jouw auto tegen een betere prijs.

Meer

Contact

Vragen? Mail ons op:

info@hollandwheels.nl

Ogenblik geduld. Laden...