meer
facebook rss twitter
Hyundai krijgt eigen testcentrum bij Nürburgring

Hyundai krijgt eigen testcentrum bij Nürburgring

Laatst bijgewerkt op: 25 - 01 - 2013 | 17:03

Hyundai wil meer voet aan de grond krijgen binnen de Europese automarkt. Om hier extra aanzet toe te geven bouwt dit Koreaanse automerk een testcentrum bij de Duitse Nürburgring.

Het testcentrum van Hyundai wordt onder andere uitgerust met een racebaan en geeft Hyundai de mogelijkheid om wagens op meerdere manieren te testen. Hiermee hoopt het bedrijf ook extra in te kunnen zetten op de wendbaarheid van hun wagens, wat binnen de Europese automarkt erg belangrijk is.

Ondanks dat het testcentrum een behoorlijke investering vergt, is Allen Rushforth, de Senior Vice President en COO van Hyundai, ervan overtuigd dat deze zich dubbel en dwars gaat terug betalen. Niet alleen geeft het extra testmogelijkheden, ook draagt het bij aan een versteviging van het automerk binnen Europa.

Een andere belangrijke ontwikkeling die het imago van Hyundai een flinke duw in de rug moet geven, is de terugkeer in de WRC. Ook binnen de rallysport hoopt het Koreaanse automerk ervaring op te doen over zaken zoals dynamiek, betrouwbaarheid en duurzaamheid van de auto’s.

Bron: Nu.nl

Categorieën: Innovatie, Autorijden

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

De handigste apps voor je auto

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Meer

Tips tegen verblinding door laaghangende zon

Je hebt het vast al weleens meegemaakt, een laaghangende zon waardoor je verblind wordt tijdens het autorijden. Niet alleen vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk want je ziet vaak niet meer wat er om je heen gebeurt. Enkele tips op een rij zodat jij geen last meer hebt van de laaghangende zon.

Meer

Tips om zuiniger te rijden en te besparen op je brandstofkosten

Of je nou in je eigen auto rijdt of in een lease auto van de zaak, besparen op brandstofkosten kan nooit kwaad. Wij hebben enkele handige tips voor je op een rij gezet.

Meer
 

Waarom elektrisch rijden?

Ook al is elektrisch rijden bezig aan een sterke opmars, toch is het voor veel mensen nog onduidelijk waarom je nou eigenlijk voor een elektrische auto zou kiezen. Wij zetten daarom een aantal voordelen voor je op een rij!

Meer

Tips om jouw auto te verkopen

Ben je van plan om jouw auto te verkopen? Dan wil je natuurlijk wel dat je een zo goed mogelijk bod op je auto krijgt. Ga aan de slag met onze tips en verkoop jouw auto tegen een betere prijs.

Meer

Contact

Vragen? Mail ons op:

info@hollandwheels.nl

Ogenblik geduld. Laden...