meer
facebook rss twitter
Ford komt met elektronische trekhaak

Ford komt met elektronische trekhaak

Laatst bijgewerkt op: 15 - 11 - 2012 | 15:17

De nieuwe Ford Focus krijgt een nieuwe optie: een elektronische wegklapbare trekhaak. De trekhaak is beschikbaar voor alle carrosserievarianten en wordt geleverd in combinatie met hellinghulp en trailer sway control.

Met de invoering van deze elektronische trekhaak is Ford de eerste aanbieder in het C-segment van deze optie. De trekhaak is voornamelijk handig voor mensen die graag met de caravan op pad gaan. Dit is ook te merken aan de andere opties die hierbij horen, namelijk de hellinghulp en de trailer sway control. Laatst genoemde zorgt dat een slingerende caravan weer terug in een veilig spoor wordt geleid.

De elektronische trekhaak komt tevoorschijn met een simpele druk op de knop. Wil je hem weer weg hebben? Dan druk je weer op dezelfde knop. De optie kost 695 euro en is beschikbaar voor alle carrosserievarianten.

De verwachting is dat Ford de elektronisch wegklapbare trekhaak op korte termijn ook beschikbaar gaat maken voor andere automodellen, zoals de Mondeo, S-Max en Galaxy.

Categorieën: Innovatie, Autorijden

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

De handigste apps voor je auto

Tegenwoordig heb je overal een app voor. Dus ook om autorijden nog leuker en gemakkelijker te maken. Een aantal handige auto-apps op een rij.

Meer

Tips tegen verblinding door laaghangende zon

Je hebt het vast al weleens meegemaakt, een laaghangende zon waardoor je verblind wordt tijdens het autorijden. Niet alleen vervelend, maar ook nog eens gevaarlijk want je ziet vaak niet meer wat er om je heen gebeurt. Enkele tips op een rij zodat jij geen last meer hebt van de laaghangende zon.

Meer

Tips om zuiniger te rijden en te besparen op je brandstofkosten

Of je nou in je eigen auto rijdt of in een lease auto van de zaak, besparen op brandstofkosten kan nooit kwaad. Wij hebben enkele handige tips voor je op een rij gezet.

Meer
 

Waarom elektrisch rijden?

Ook al is elektrisch rijden bezig aan een sterke opmars, toch is het voor veel mensen nog onduidelijk waarom je nou eigenlijk voor een elektrische auto zou kiezen. Wij zetten daarom een aantal voordelen voor je op een rij!

Meer

Tips om jouw auto te verkopen

Ben je van plan om jouw auto te verkopen? Dan wil je natuurlijk wel dat je een zo goed mogelijk bod op je auto krijgt. Ga aan de slag met onze tips en verkoop jouw auto tegen een betere prijs.

Meer

Contact

Vragen? Mail ons op:

info@hollandwheels.nl

Ogenblik geduld. Laden...