meer
facebook rss twitter
Veel Nederlanders besparen op autokosten

Veel Nederlanders besparen op autokosten

Laatst bijgewerkt op: 07 - 02 - 2013 | 17:51

Het is crisis. En dat merken de autobezitters ook. Zo blijkt 1 op de 3 bestuurders de auto te laten staan bij korte ritjes om benzine te besparen. Ook gaan steeds meer autobezitters actief op zoek naar goedkopere benzinestations.

Autorijden kost nu eenmaal geld, dat is een feit. Toch kan je besparen op je autokosten en dat is precies wat veel Nederlanders in crisistijd blijken te doen. Zo blijkt 1 op de 5 Nederlanders kritisch te kijken naar zijn autoverzekering. Slechts 8% van de autobezitters geeft aan helemaal niet extra te letten op de autokosten, zo blijkt uit onderzoek van verzekeraar Allsecur.

Toch zijn er ook mensen die besparen op de verkeerde  zaken. Zo geeft een medewerker van Kwikfit aan dat er ook bespaart wordt op (noodzakelijke) reparaties en het vervangen van versleten banden. Laatst genoemde wordt ook onderkend door bedrijfstakorganisatie voor de banen- en wielenbranche Vaco.

Dus tip van de redactie: besparen is goed, maar hou wel je veiligheid in het oog en bespaar niet op de verkeerde dingen.

Bron: Nu Geld

Categorieën: Opmerkelijk, Autorijden

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

Nieuws

Skoda werpt een blik op 2013

Benieuwd wat het Tjechische automerk Skoda dit jaar allemaal van plan is? Op hun Facebook pagina geven zij alvast een voorproefje wat dit automerk in 2013 te bieden heeft.

Meer

Innovatief navigatiesysteem van Garmin projecteert op je voorruit

Het mag dan wel crisis zijn in de markt voor navigatiesystemen, dat weerhoudt Garmin er niet van om dit futuristisch ogende navigatiesysteem op de markt te brengen!

Meer

Volkswagen Golf uitgeroepen tot auto van het jaar 2013

Het is weer zover, de auto van het jaar 2013 is gekozen. En waar het afgelopen jaren soms een spannende strijd kon zijn met een nek-aan-nek race tussen verschillende automerken, is er dit jaar een overtuigende winnaar.

Meer
 
Ogenblik geduld. Laden...