meer
facebook rss twitter
Elektrisch rijden: je auto opladen terwijl je parkeert

Elektrisch rijden: je auto opladen terwijl je parkeert

Laatst bijgewerkt op: 12 - 08 - 2013 | 17:56

Een beschermhoes die je (elektrische) auto beschermt tegen weersinvloeden en hem tegelijkertijd oplaadt? Het kan zomaar eens werkelijkheid worden met dit systeem van Design Nobis.

Veelbelovende innovatie voor elektrisch rijden

Het is weer een mooi voorbeeld van de innovativiteit op het gebied van elektrisch rijden: een cover van zonnepanelen die je auto oplaadt en ook nog eens zorgt dat je hem minder vaak hoeft te wassen. Aan de basis van het concept van deze duurzame V-tent staat het Turkse Design Nobis.

Naast dat je elektrische auto direct wordt opgeladen wordt ook diefstal moeilijker. Het concept biedt zowel mogelijkheden voor parkeerplaatsen in de stad als voor je eigen oprit.

Op http://youtu.be/sT3SCuwELRU vind je een voorproefje hoe het concept eruit moet komen te zien.

Bron: Designboom.com

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

De auto van de toekomst

De ontwikkelingen in de auto industrie gaan razendsnel. Bijna wekelijks worden nieuwe ontwikkelingen en innovaties bekend gemaakt die uiteindelijk zullen leiden tot de auto van de toekomst. Maar hoe zit het eigenlijk met de wagen van de toekomst?

Meer

In 2015 overal in Nederland snellaadstations voor elektrische auto's

Een mooi vooruitzicht voor liefhebbers van elektrisch rijden: vanaf 2015 zouden overal in Nederland snellaadstations moeten zijn. Zo wordt de (huidige) beperkte radius van een accu een stuk minder problematisch.

Meer

Tips om een occasion te kopen

Ben je van plan om een occasion (tweedehands auto) te gaan kopen? Dan ga je goed voorbereid op weg met dit handige stappenplan om een auto te kopen.

Meer

Innovatief navigatiesysteem van Garmin projecteert op je voorruit

Het mag dan wel crisis zijn in de markt voor navigatiesystemen, dat weerhoudt Garmin er niet van om dit futuristisch ogende navigatiesysteem op de markt te brengen!

Meer
Ogenblik geduld. Laden...