meer
facebook rss twitter
Volvo V40 gekozen als lease auto van het jaar 2013

Volvo V40 gekozen als lease auto van het jaar 2013

Laatst bijgewerkt op: 13 - 05 - 2013 | 16:27

En toen was het weer tijd voor de verkiezen van de lease auto van het jaar 2013. Een enthousiaste jury én het publiek beoordeelde de Volvo V40 als duidelijke uitblinker onder de genomineerde leaseauto’s.

De lease auto van het jaar is altijd een verkiezing waar menig lease rijder naar uitkijkt. Het is echter ook een verkiezing waarin de 12 genomineerde lease auto’s gekeurd zijn op design, representativiteit, zuinigheid & milieu, kwaliteit dealernetwerk en natuurlijk de rijeigenschappen.

Aan de uitreiking van de titel lease auto van het jaar gaat een heel traject vanaf. Uit een ruim aanbod van auto’s werden 12 lease auto’s gekozen in de categorieën Economy, Business, Business+ en Executive. Deze auto’s zijn gekozen door een vakjury die bestaat uit in- en externe lease-experts, gerenommeerde klanten en een vakjournalist. Deze auto’s zijn vervolgens flink getest met de Volvo V40 als uiteindelijke winnaar. Een mooie waardering voor de autobouwers van Volvo en een leuk vooruitzicht voor de lease rijders die in deze auto mogen gaan rijden.

Bron: AD.nl

Categorieën: Lease auto, Autorijden

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

Hou je kilometerregistratie bij met je smartphone

De smartphone kan je tegenwoordig voor bijna alles gebruiken, dus ook voor de registratie van de zakelijke kilometers met je lease auto. Ideaal voor alle zakelijke rijders die het bijhouden van de zakelijke kilometers een tenenkrommend karwei vinden.

Meer

Volkswagen Golf uitgeroepen tot auto van het jaar 2013

Het is weer zover, de auto van het jaar 2013 is gekozen. En waar het afgelopen jaren soms een spannende strijd kon zijn met een nek-aan-nek race tussen verschillende automerken, is er dit jaar een overtuigende winnaar.

Meer
Ogenblik geduld. Laden...