meer
facebook rss twitter
Muziek luisteren met Spotify in je Volvo met Sensus Connected Touch

Muziek luisteren met Spotify in je Volvo met Sensus Connected Touch

Laatst bijgewerkt op: 22 - 03 - 2013 | 16:16

Hij is fijn, de nieuwe Sensus Connected Touch optie die Volvo bij verschillende automodellen aanbiedt. Zo kan je via het touchscreen in de auto eenvoudig apps bedienen, waaronder Spotify.

Goede muziek maakt een ritje in de auto net wat aangenamer. Dus wat is er dan handiger dan al je favoriete muziek via Spotify altijd bij de hand te hebben in de auto? Wat ons betreft een geweldige toevoeging die autorijden leuker kan maken.


Sensus Connected Touch erg veelzijdig

Overigens is het Sensus Connected Touch veel veelzijdiger dan enkel muziek luisteren via Spotify. Het systeem vormt een serieuze uitbreiding op het infotainment systeem van Volvo’s. Zo kan navigatie geïntegreerd worden in het systeem en worden apps van je smartphone ingeladen op het systeem. Zo kan je deze eenvoudig via het RTI scherm in de auto bedienen.

Het Sensus Connected Touch systeem is zowel verkrijgbaar in nieuwe Volvo’s als bij oudere modellen met een 7 inch RTI scherm.

Categorieën: Innovatie, Autorijden

Reageren

Uw reactie op dit artikel is welkom.

De auto van de toekomst

De ontwikkelingen in de auto industrie gaan razendsnel. Bijna wekelijks worden nieuwe ontwikkelingen en innovaties bekend gemaakt die uiteindelijk zullen leiden tot de auto van de toekomst. Maar hoe zit het eigenlijk met de wagen van de toekomst?

Meer
 

Innovatieve autoband laat levensduur zien

Je mag gerust stellen dat autobanden een essentieel deel van je auto zijn. Het is dan ook niet voor niets dat er bij keuringen specifiek naar gekeken wordt. Ontwerpers hebben een nieuw soort band ontwikkeld die het gemakkelijker maakt te zien wanneer een band versleten is.

Meer
Ogenblik geduld. Laden...